Weer een weekje verder

Vorige week donderdag was het dan zover, Paul die kwam hier. Hij heeft de donderdag hier meteen kennisgemaakt en 's middags zijn we naar het zwembad geweest met z'n allen. Aangezien Paul een jongen is die uiteraard van voetbal houdt was het natuurlijk geen probleem om met Santi en Rodrigo om te gaan. We hebben echt een super gezellige tijd gehad met ze. Het weekend was ik 'vrij' en de zaterdag zijn we Sevilla ingetrokken om een wat rond te lopen en kijken en de zondag zijn we naar het strand van Matalascanas geweest, het was er echt enorm heet en dus zijn we (ook al waren we ingesmeerd met 30) toch best een beetje verbrand... De maandag moest ik weer gewoon op tijd terug zijn om de kinderen naar school te brengen. De rest van de dag hebben we nog wat rondgesjokt in Tomares en om 14 uur moesten we de kids weer uit school halen. Ook deze middag hebben we uiteraard doorgebracht aan het zwembad, iets anders kun je hier gewoon echt niet doen;) 's Avonds nam Paul afscheid van Rocío en Manu, en werd hem gezegd dat ze het leuk zouden vinden als hijnog een keer langs kwam en dat hij dan gerust hier kon blijven slapen. Hij heeft duseen goede indruk gemaakt:P

Afgelopen week was de laatste schooldag van de kinderen en nu hebben zij dus écht vakantie. DIt betekent dat mijn ritme hier gaat veranderen. Wat dat precies inhoudt weet ik nog niet, maar daar kom ik maandag wel achter;) Het is in ieder geval de bedoeling dat er iedere dag toch nog wel een uurtje aan school besteed wordt, dat er een vak per dag behandeld wordt. Dus kan ik mooi al oefenen om juffrouw te spelen:P

Verder zijn we vanavond uit eten geweest in Tomares bij een Tapasbar, we hebben flink wat gebuurt en het was echt heel gezellig en heet, want er was geen plek meer op het terras. Tijdens het eten is Santi in slaap gevallen tegen zijn moeder aan en zo heeft hij gelegen totdat we gingen. Toen we eenmaal thuis waren is Santi naar bed gebracht en zijn we nog snel ff met zijn 4en een duik wezen nemen in het zwembad. Maar eigenlijk mag dit niet en dus moesten we kei stil doen, was wel grappig. Want ja, hoe spring je nou stil in het water?.....

Oohja, gister heb ik nog te horen gekregen dat ik toch wel leuker ben dan de Au pair die ze vorig jaar hadden. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen;) Ook ging het er vandaag in de auto nog over, Rodrigo zei dat ik volgend jaar ook moest komen, maarja dan zit ik op school en dan gaat dat dus niet. Rocío en Manu hadden het er ook over gehad een keer naar Nederland op vakantie te gaan dus zei ik, dan kom je toch gewoon volgend jaar naar Nederland en dan kom je gewoon bij ons langs. En toen maakten ze er van dat ze de kinderen in Juli wel naar ons toe zouden sturen zodat we ze dan thuis konden vermaken;)

xxxxxx

Mieke

En dan kunnen die kinderen best bij jullie in huis, in Hellimond.
Vind jullie pap keileuk!

Sandra

Hey Maud,
Leuk om je spaanse avonturen te lezen. Wij hebben momenteel ook spaanse temperaturen, maar helaas geen "buurt-zwembad".
Geniet er nog maar goed van.
Groetjes Sandra, Masoud. Noah & Mees

Tineke

Die kindertjes mogen dan ook best een keertje bij ons komen kijken. 1 dag is wel genoeg, de rest van de dagen kunnen je ouders best oppassen.

gr.

t. Tineke