Tomares

Hoihoi!

Het is ondertussen mijn derde dag hier in Tomares. Dinsdag ben ik met een heel klein beetje vertraging hier aangekomen. Na een rondleiding door het huis en een lunch ben ik samen met Rocío de kinderen van school gaan halen. Daarna ben ik met de jongste naar het zwembad geweest terwijl de oudste nog wat huiswerk moest maken, maar toen hij het af had kwam hij uiteraard ook. Om een uur of 8 kwam Manu naar het zwembad om kennis te maken en toen zijn we terug gegaan naar het huis. Om half 10 gingen we eten en na het eten heb ik de kadootjes die ik had meegebracht gegeven. Dus we hebben uiteraard meteen een paar potjes Halli Galli gespeeld, ook hier valt het erg in de smaak!:D Daarna gingen de kinderen dan toch naar bed. En terwijl Manu en Rocío heb naar bed brachten heb ik nog eventjes geskyped met het thuisfront, de eerste en waarschijnlijk ook de laatste keer. Mijn laptop is namelijk een beetje kaopt... Dus daar baal ik ontzettend van.

Verder is het hier voornamelijk warm. Tomares is een heel mooi stadje met gezellige straatjes en een heleboel mooi aangelegde parken. Gisteren heb ik in de ochtend een rondje door Tomares gelopen, maar het is toch groter dan je denkt. Ik heb het centrum gehad en een deel daar omheen maar toen was ik echt bek af en toe aan een glas water.

Verder hoef ik hier eigenlijk niet zo heel veel te doen, ze hebben 2x per week een schoonmaakster en ze koken altijd zelf. Ook de kinderen brengen ze zelf naar bed. Ik moet er dus voor zorgen dat de kinderen 's ochtends opstaan, aankleden, ontbijten en ze naar school brengen, dan moet ik ze na school weer ophalen en dan meestal mee naar het zwembad waar ook een heleboel vriendjes van hun zijn. Je hebt hier namelijk een blok huizen, en bij ditblok huizen zit een zwembad, dat delen ze zeg maar met z'n allen.

Jullie horen nog van me!;)

Liefs

Charon

Hee Maud,
Leuk om te horen dat de eerste dagen goed bevallen zijn. Dat Hallie Gallie in de smaak valt haha, had niet anders verwacht, Waarschijnlijk kun je het met hen beter spelen dan met van die lompe boeren hier in Nederland.
Kun je je goed verstaanbaar maken, of is het soms nog best wel lastig?

Maak er een mooie tijd van meid!

xx

tante Tineke

hoi Maud,

het klinkt allemaal heel erg goed, maar wel ontzettend balen dat je laptop kapot is. Moet ik even een nieuwe komen brengen?

gr. en nog veel plezier.

Maud

Haha, dat zou wel ideaal zijn!;)

Anne

Hee Maud!

Fijn dat het wel bevalt! Hoe is het weer daar? Ik hoorde namelijk van Carmen dat het de afgelopen 2 weken niet veel soeps was haha!

Wat is d'r mis met je laptop? Da's wel zuur..
We horen nog van je!

Henny

Hoi Maud, mooie foto's. Zijn dit foto's van het huis waar je de komende 2 maanden verblijft.
Je moet maar zorgen dat er snel iemand komt en je laptop mee naar huis neemt en iemand anders hem weer terug brengt. haha.
Maar alles komt goed hoor.
Groetjes Henny en Rob xxxxx

Lara

Maudje!!
Klinkt allemaal gooeed:) Alleen balen van je laptop.. Hoe is't met je Spaans? Praat je gewoon Engels met die kinders?

Lieffss,, xxx

Lara

Zijn het leuke kinderen trouwens? Maak een foto van ze!;)

José & Floris

Hé Maud,

Leuk om zo via je weblog je belevenissen in Spanje te kunnen volgen! Luisteren de kinderen al een beetje naar je? Heb je wat mensen leren kennen?

Een supertijd gewenst,
Groetjes!